DISCLAIMER

De op deze website getoonde informatie wordt door 8erhoek Classic Tour met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. 8erhoek Classic Tour verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door 8erhoek Classic Tour worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

8erhoek Classic Tour aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. 8erhoek Classic Tour aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van 8erhoek Classic Tour opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel 8erhoek Classic Tour alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is 8erhoek Classic Tour niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door 8erhoek Classic Tour worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel 8erhoek Classic Tour uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door 8erhoek Classic Tour worden onderhouden wordt afgewezen.